időjárás -4°C Aranka 2023. február 8.
logo

Pert nyert Hoppál Péter

Magyar Nemzet
2022.11.09. 15:39 2022.11.09. 15:43
Pert nyert Hoppál Péter

„Ma pert nyertünk a bíróságon a pécsi baloldali hazugsággyárral szemben! Márciusban a kampány finisében maffiamódszerekkel megrágalmazták Péterffy Attila pécsi polgármester »átvilágító tanácsadói« a feleségemet egy ügyben, melyben bizonyítékokat semmisíthetett meg a városi PécsMa.hu propagandaorgánumot fenntartó cég

– írta egy nappal korábban a közösségi oldalán Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője. 

Az ügyről a Pécs aktuál online cikke kiemelte: a választások előtt arról írtak, hogy folyamatban vannak a rendőrségi feljelentések a pécsi önkormányzat kommunikációs cége, a Pécsi Kommunikációs Kft. átvilágítása során feltárt ügyek, köztük Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő feleségének szerződése kapcsán. A cikk kifejtette, hogy a pécsi városvezetés azt állította az „átvilágítások” alapján, hogy „a Pécsi Kommunikációs Központ (PKK) Kft.-nél 2016. január 1. napjától 2018. május 31. napjáig állt megbízási jogviszonyban egy fideszes politikus közeli hozzátartozója mint korrektor. A rendelkezésre álló adatokból gyanú merül fel, hogy a megbízás fiktív volt, a kifizetések teljesítés nélkül történtek. Megállapítható, hogy a PKK korábbi vezető tisztségviselője szabálytalanul, a szerződés rendelkezéseit be nem tartva rendelkezett a havi megbízási díjak kifizetéséről. A PKK-nak a fiktív megbízási jogviszonyból eredően 7 250 000 forint vagyoni hátránya keletkezett, ami a mai napig nem térült meg.” Akkor Hoppál Péter jelezte, hazugság és lejáratás az egész, megteszi a jogi lépéseket.

Hoppál Péter a közösségi oldalán emlékeztetett: „Az ügyben először április 3-án győztünk, mert a pécsi és baranyai választópolgárok nem ültek fel a baloldal hazugságainak, és újra engem választottak képviselőjüknek. Ma megszületett a második győzelem, mert a Fővárosi Törvényszék helyt adott személyi jogsértés tárgyában a feljelentésünknek, és elmarasztalta a hazugság terjesztőit. Jön a következő csata, ahol már rágalmazás bűntette lesz a tét. Péterffy Attila baloldali polgármester pécsi hazugságkampánya csúnyán megbukott!”

 

Borítókép: Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője (Fotó: Koszticsák Szilárd)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.