Pert nyert Hoppál Péter

Pécs fideszes országgyűlési képviselője szerint Péterffy Attila baloldali polgármester hazugságkampánya csúnyán megbukott.

Magyar Nemzet
2022. 11. 09. 15:39
HOPPÁL Péter
Esterházy-kincsekből nyílt kiállítás az Iparművészeti Múzeumban Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ma pert nyertünk a bíróságon a pécsi baloldali hazugsággyárral szemben! Márciusban a kampány finisében maffiamódszerekkel megrágalmazták Péterffy Attila pécsi polgármester »átvilágító tanácsadói« a feleségemet egy ügyben, melyben bizonyítékokat semmisíthetett meg a városi PécsMa.hu propagandaorgánumot fenntartó cég

– írta egy nappal korábban a közösségi oldalán Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője. 

Az ügyről a Pécs aktuál online cikke kiemelte: a választások előtt arról írtak, hogy folyamatban vannak a rendőrségi feljelentések a pécsi önkormányzat kommunikációs cége, a Pécsi Kommunikációs Kft. átvilágítása során feltárt ügyek, köztük Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő feleségének szerződése kapcsán. A cikk kifejtette, hogy a pécsi városvezetés azt állította az „átvilágítások” alapján, hogy „a Pécsi Kommunikációs Központ (PKK) Kft.-nél 2016. január 1. napjától 2018. május 31. napjáig állt megbízási jogviszonyban egy fideszes politikus közeli hozzátartozója mint korrektor. A rendelkezésre álló adatokból gyanú merül fel, hogy a megbízás fiktív volt, a kifizetések teljesítés nélkül történtek. Megállapítható, hogy a PKK korábbi vezető tisztségviselője szabálytalanul, a szerződés rendelkezéseit be nem tartva rendelkezett a havi megbízási díjak kifizetéséről. A PKK-nak a fiktív megbízási jogviszonyból eredően 7 250 000 forint vagyoni hátránya keletkezett, ami a mai napig nem térült meg.” Akkor Hoppál Péter jelezte, hazugság és lejáratás az egész, megteszi a jogi lépéseket.

Hoppál Péter a közösségi oldalán emlékeztetett: „Az ügyben először április 3-án győztünk, mert a pécsi és baranyai választópolgárok nem ültek fel a baloldal hazugságainak, és újra engem választottak képviselőjüknek. Ma megszületett a második győzelem, mert a Fővárosi Törvényszék helyt adott személyi jogsértés tárgyában a feljelentésünknek, és elmarasztalta a hazugság terjesztőit. Jön a következő csata, ahol már rágalmazás bűntette lesz a tét. Péterffy Attila baloldali polgármester pécsi hazugságkampánya csúnyán megbukott!”

 

Borítókép: Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője (Fotó: Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.