Jótékony célra ajánlotta fel a Prima Primissima díjért járó pénzösszeget a Bartók rádió

A rádió a díj teljes összegét a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő kampányához ajánlja fel.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 12. 05. 11:12
DEVICH Márton; BÕSZE Ádám
Budapest, 2022. december 5. Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója (j) bejelentést tesz a rádió Muzsikáló Reggel címû mûsorában, mellette Bõsze Ádám mûsorvezetõ (b) az MTVA óbudai gyártóbázisán 2022. december 5-én. A Bartók Rádió A Jónak lenni jó! elnevezésû adománygyûjtõ akcióhoz ajánlotta fel Prima Primissima díjának teljes összegét. A rádió a 15 millió forinttal járó elismerést a magyar ismeretterjesztés és média kategóriában érdemelte ki. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő akcióhoz ajánlotta fel Prima Primissima díjának teljes összegét a Bartók rádió, amely a magyar ismeretterjesztés és média kategóriában érdemelte ki a 15 millió forinttal járó elismerést, számolt be róla a távirati iroda.

Devich Márton, a rádió csatornaigazgatója az MTI-nek hétfőn elmondta: nagy öröm és megtiszteltetés számukra a pénteken átvett rangos elismerés.

 

Hét éve vezetem a Bartók Rádió szerkesztőségét, és ilyen komoly elismerésben még nem részesültünk, talán ez visszajelzés arról, hogy jó úton járunk abban a munkában, amit végzünk

 

- tette hozzá.

 

Bartók neve kötelez bennünket, hogy mindig igyekezzünk a legjobbat, legtöbbet nyújtani

 

- hangsúlyozta.

Mint mondta, a díj teljes összegét, 15 millió forintot felajánlják a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő kampányához, amelynek idei kedvezményezettje a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ).

 

Tudjuk, hogy így a legjobb helyre fog kerülni ez az összeg, amit örömmel ajánlunk fel

 

- mondta Devich Márton.

A csatornaigazgató, aki a Bartók Rádió Muzsikáló Reggel című műsorában jelentette be a felajánlást, elmondta: számos új ötlettel és két új műsorral készülnek januártól, gazdag koncertkínálattal és rangos saját rendezésű hangversenyekkel várják a hallgatókat továbbra is.

Devich Márton a díjért köszönetet mondott a kuratóriumnak és az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetésének is a mindenkori támogatásért.

 

A hallgatóknak jár óriási köszönet még, hiszen mint egy nagy család, együtt élünk velük, és rengeteg visszajelzést kapunk, érezzük a szeretetüket, a hűségüket. Így nagyon jó dolgozni

 

- tette hozzá.

Kiemelte: ez az elismerés mindenkié, aki a csatorna munkáját segíti, hangmérnökök, gyártásvezetők, zenei rendezők, külsős kollégák, és mindenkié, aki valaha a Bartók Rádió kötelékében dolgozott, akár évtizedekkel korábban.

 

Hiszen óriások jártak előttünk, akiktől rengeteget lehet tanulni mind a mai napig

 

- hangsúlyozta.

 

A díj mindenki számára elismerés a csatornán.

 

Nagy szívvel dolgozik minden kolléga, mindent megtesznek azért, hogy jobbnál jobb műsorok szülessenek

 

- tette hozzá.

Borítókép: Devich Márton, a Bartók rádió csatornaigazgatója bejelentést tesz a rádió Muzsikáló reggel című műsorában, mellette Bősze Ádám műsorvezető (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.