Schiffer András: Argentínában nem volt szokás a rabszolgatartás

A politikus frappáns bejegyzéssel reagált egy amerikai sajtótermék „ haladó” szellemiségű kérdésére.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Schiffer András2022. 12. 19. 8:52
Gulyás Gergely; Schiffer András
Budapest, 2017. december 6. Schiffer András jogász (b) és Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetõje egy kerekasztal-beszélgetésen a Polgári Magyarországért Alapítvány és a Hanns Seidel-Alapítvány Hazai és nemzetközi jogvédelmi mechanizmusok címû konferenciáján a Petõfi Irodalmi Múzeumban 2017. december 6-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik „mérvadó” amerikai sajtótermék feltette a felettébb ostoba, ámde kétségkívül haladó kérdést: „Miért nincs több fekete játékosa Argentínának a VB-n?” – hívta fel a figyelmet Schiffer András a Facebook-oldalán a futball-világbajnokság döntője után.

A politikus bejegyzésében frappáns választ fogalmazott meg: 

Talán, mert hozzájuk Európából érkeztek bevándorlók, továbbá soha sem volt szokásuk sem a rabszolgatartás, sem pedig a gyarmatosítás

Majd hozzáfűzte: Viszont van egy Messijük!

Borítókép: Schiffer András jogász egy kerekasztal-beszélgetésen  (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.