Halálos lakástűz: kigyulladt egy társasház Győrben

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kétemeletes társasház tetőszerkezete Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton hétfőn hajnalban. A kiégett lakásban ketten tartózkodtak, akiknek az életét már nem lehetett megmenteni.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Katasztrófavédelem2023. 01. 30. 9:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harmincöt tűzoltó tíz járművel oltotta a lángokat, amelyek több mint kétszáz négyzetméteres területen pusztítottak.

A kiégett lakásban ketten tartózkodtak, akiknek az életét már nem lehetett megmenteni. 

– írja a katasztrófavédelem.

A lángok a lakóház tetőterében csaptak fel, az ott lévő lakás teljesen kiégett. Az érintett társasházat öt embernek kellett elhagynia. A tűz keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja. 

A katasztrófavédelem a környezetünk tisztán tartására és az épületek tűzvédelmi karbantartása hívta fel a figyelmet. Hozzátették, hogy amennyiben sok éghető anyagot halmozunk fel az otthonunkban, az nemcsak a tűz kialakulásának az esélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.