Nyitrai Zsolt: Köszönjük a polgárőrök önkéntes munkáját!

– A kormány továbbra is számít a polgárőrökre, akiket komoly anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesít – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI/Facebook2023. 01. 14. 15:46
null
Mórahalom, 2016. szeptember 1. Székesfehérvári polgárõr egy mórahalmi tanyán a szerb-magyar határ közelében 2016. szeptember 1-jén. A helyi polgárõr szervezetek mellett az ország más térségébõl érkezõ polgárõrök is segítik a rendõrség munkáját 2016. szeptember 1-jétõl a Bács-Kiskun és Csongrád megyei szerb határszakaszon. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországon több mint 65 ezer polgárőr teljesít szolgálatot – emlékeztetett Nyitrai Zsolt.

– Számítunk rájuk, mert az emberek biztonsága az egyik legfontosabb kérdés. Éppen ezért − a baloldali kormányokkal szemben – komoly anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesítjük a mára köztestületként működő Polgárőrséget

– közölte a miniszterelnöki megbízott.

 

 

Nyitrai Zsolt felidézte: a kormány 2022-ben korszerű felszerelésekkel, új egyenruhákkal, modern járművekkel és rekordnak számító, mintegy kétmilliárd forinttal támogatta a Polgárőrséget, hogy működésük, munkájuk eredményes legyen, és a rendőrökkel közösen megvédjék a magyar emberek biztonságát a településeken és az országhatárnál.

„Hazánkban több mint 65 ezer polgárőr teljesít szolgálatot. Számítunk rájuk, mert az emberek biztonsága az egyik legfontosabb kérdés. Éppen ezért, a baloldali kormányokkal szemben, komoly anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesítjük a mára köztestületként működő Polgárőrséget” 

– olvasható Nyitrai Zsolt hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

2022-ben korszerű felszerelésekkel, új egyenruhákkal, modern járművekkel és rekordnak számító, mintegy kétmilliárd forinttal támogattuk őket, hogy működésük, munkájuk eredményes legyen, és a rendőrökkel közösen megvédjék a magyar emberek biztonságát a településeinken és az országhatárnál. 

Idén is vigyázunk a polgárőrökkel közösen a magyar emberek biztonságára.

Köszönjük a polgárőrök önkéntes munkáját!

– zárta sorait Nyitrai Zsolt.

Borítókép: Illusztráció. Székesfehérvári polgárőr egy mórahalmi tanyán a szerb–magyar határ közelében (Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.