időjárás 1°C Angelika 2023. január 27.
logo

Pénteken újabb nevet jelent be a DK + videó

MAGYAR NEMZET
2023.01.25. 22:47
Pénteken újabb nevet jelent be a DK + videó

Úgy néz ki, a Párbeszédet nagyon megviselte, hogy pártigazgatójuk a DK-ban folytatja politikai pályafutását. Mellár Tamás egyenesen megélhetési politikusnak nevezte Kocsis-Cake Oliviot. Gyurcsány Ferenc pártja azonban nem áll le, pénteken újabb nevet jelentenek be.

Bősz Anett, főpolgármester-helyettes a Mediaworks kérdésére azt mondta, hogy ha egy politikus mögött nincsen olyan közösségi erő, ami megfelelő módon tudja képviseli, akkor keres egy olyat, aminek nagyobb az ereje.

Mint emlékezetes, Bősz eredetileg a Liberálisok nevű pártban kezdte politikai pályafutását, azonban már országgyűlési képviselőként átült a DK-frakcióba.

Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi polgármester korábban MSZP-s politikus volt, most már szintén Gyurcsány Ferenc pártjának színeiben politizál. A Mediaworks kérdésére azt mondta, hogy már lehet tudni ki lesz a párt következő nagy igazolása, de azzal, hogy ki is ő pontosan, péntekig kell majd várni.

Déri Tibor, aki a közelmúltban hagyta ott a Momentumot a Demokratikus Koalícióért, szintén megerősítette, hogy nagy bejelentés várható, azonban részleteket ő sem volt hajlandó elárulni.

Karácsony Gergely főpolgármester pedig arra a kérdésre, hogyan érintette, hogy Kocsis-Cake Olivio átigazolt a DK-ba, a következőket mondta:

Jó reggelt kívánok!

Borítókép: Kocsis-Cake Olivio (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.