Pénteken újabb nevet jelent be a DK + videó

Úgy néz ki, a Párbeszédet nagyon megviselte, hogy pártigazgatójuk a DK-ban folytatja politikai pályafutását. Mellár Tamás egyenesen megélhetési politikusnak nevezte Kocsis-Cake Oliviot. Gyurcsány Ferenc pártja azonban nem áll le, pénteken újabb nevet jelentenek be.

MAGYAR NEMZET
2023. 01. 25. 22:47
KOCSIS-CAKE Olivio
Budapest, 2022. február 21. Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd képviselõje kérdést tesz fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. február 21-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bősz Anett, főpolgármester-helyettes a Mediaworks kérdésére azt mondta, hogy ha egy politikus mögött nincsen olyan közösségi erő, ami megfelelő módon tudja képviseli, akkor keres egy olyat, aminek nagyobb az ereje.

Mint emlékezetes, Bősz eredetileg a Liberálisok nevű pártban kezdte politikai pályafutását, azonban már országgyűlési képviselőként átült a DK-frakcióba.

Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi polgármester korábban MSZP-s politikus volt, most már szintén Gyurcsány Ferenc pártjának színeiben politizál. A Mediaworks kérdésére azt mondta, hogy már lehet tudni ki lesz a párt következő nagy igazolása, de azzal, hogy ki is ő pontosan, péntekig kell majd várni.

Déri Tibor, aki a közelmúltban hagyta ott a Momentumot a Demokratikus Koalícióért, szintén megerősítette, hogy nagy bejelentés várható, azonban részleteket ő sem volt hajlandó elárulni.

Karácsony Gergely főpolgármester pedig arra a kérdésre, hogyan érintette, hogy Kocsis-Cake Olivio átigazolt a DK-ba, a következőket mondta:

Jó reggelt kívánok!

Borítókép: Kocsis-Cake Olivio (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.