Fidesz: A dollárbaloldal a háborús veszélyt hozza el

A dollárbaloldal a háborús veszélyt hozza el – reagált a Fidesz kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő, az ellenzéki párt árnyék-miniszterelnöke nyilatkozatára.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 21. 20:08
DOBREV Klára
Budapest, 2022. október 29. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának vezetõje beszédet mond a párt XII. kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2022. október 29-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobrev Klára Pécsen arról beszélt, hogy a DK mint az ellenzék legerősebb pártja az eszköz az Orbán-rendszer megdöntéséhez és az új, európai Magyarország megteremtéséhez.

A nagyobbik kormánypárt azt írta, hogy a dollárbaloldal azt mondja és azt csinálja, amiért a háborúpárti megrendelőik fizetik őket: bele akarják rángatni Magyarországot a háborúba és az újabbnál újabb szankciókba, amelyek árát a magyar emberekkel fizettetnék meg.

A dollárbaloldal egyetlen intézkedést sem támogatott, amivel a családokat és a munkahelyeket védjük a szankciós inflációtól

– áll a Fidesz közleményében.

Borítókép: Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.