Rémálom Tornyiszentmiklóson: véres hálóingben poroszkált az utcán egy hetvenéves nő

Megkéselte az élettársa.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 02. 24. 13:46
null
Több zalaegerszegi iskola kapott bombafenyegetést Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök hajnalban értesítették a rendőrséget arról, hogy Tornyiszentmiklóson, a Petőfi utcában gyalogol egy helyi nő hálóingben, és erősen vérzik a hasa. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a 70 éves asszonyhoz, akinek szúrt és vágott sérülései voltak – adta hírül a police.hu

Nem telt sok időbe, hogy a nyomozók rövid időn belül kiderítsék, hogy egy, a községben élő szlovén pár között alakult ki szóváltás a házuk közelében lévő erdős területen, majd

az élettársa többször arcon ütötte, és megkéselte az idős nőt, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

Az egyenruhások az 56 éves férfit elfogták, és előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. 

Borítókép: Illusztráció. (Fotó: Katona Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.