Rendkívüli Kormányinfó lesz holnap, újabb bejelentéseket tesz a kormány

Szombaton délután egy órakor tájékoztat Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra.

Magyar Nemzet
Forrás: MN2023. 02. 24. 12:27
Gulyás Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra
Kormányinfó Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendkívüli Kormányinfót hirdetett meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szombat délután egy órára. Többször tartottak már Kormányinfót váratlan időpontban, például nyár közepén, amikor bejelentették a benzinárstop szigorítását, majd szeptember 17-én szombaton is, amikor meghosszabbították a benzin- és élelmiszerárstopot. 

Utóbbi kivezetését december 6-án valamivel este tíz óra után jelentették be, míg az élelmiszerárstopot meghosszabbították április végéig.

Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli interjújában a Kossuth rádióban beszélt arról, hogy miért problematikus Ukrajna NATO-tagsága, és elmondta: azt kérte a frakciótól, hogy szavazzák meg Finnország és Svédország NATO-csatlakozását.

Kiemelte továbbá, hogy Magyarország a szankciók miatt megugró energiaárak következtében négyezermilliárd forinttal több pénzt fizet energiára, mint egy évvel korábban. Bár ezt a pénzt előteremtik, ki fogják gazdálkodni, de ennek jobb helye is lenne – fogalmazott, ezért az is elképzelhető, hogy gazdasági kérdésekben tesz bejelentéseket a kormány. 

Borítókép: Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra sajtótájékoztatót tart (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.