A mentő elé hajtott, majd a kórházban balhézott a felbőszült rokon

Rendzavarás és garázdaság miatt kihallgatták és szabálysértési őrizetbe vették. Több közlekedésrendészeti szabálysértés miatt is indult eljárás a harmincnyolc éves férfi ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 03. 23. 14:42
null
20221021 Hajdúszoboszló Egy ember lett rosszul, egy pad közelében, a kiérkező mentők nem tudták megmenteni a bajba jutott ember életét. Fotó: Tóth Imre TI Hajdú-Bihari Napló Fotó: TÓTH IMRE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március 22-én egy családi házhoz hívták ki a mentőket Siófokon, ám egy férfi nem akarta, hogy a rokonát kórházba vigyék. A távozni készülő mentőkocsi útját megpróbálta elállni az autójával. Miután nem járt sikerrel, a kórházig követte a mentőket. Amikor odaértek, 

a biztonsági őrrel kezdett ordítozni, szidalmazta, és meg akarta támadni őket. 

Végül a helyszínen tartózkodó rendőrök akadályozták meg a támadást.

A harmincnyolc éves helyi lakost rendzavarás és garázdaság szabálysértés miatt kihallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették. A férfi ellen több közlekedésrendészeti szabálysértés elkövetése miatt is indult eljárás – közölte a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Tóth Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.