Balesetek nehezítik a közlekedést az utakon

Személyautó és tehergépkocsi ütközött az 52-es főúton, a 61-es főúton pedig két személyautó szenvedett balesetet. Csanádpalotánál öt kilométeren torlódik a kilépő kamionsor – ismertette az Útinform.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 03. 24. 8:47
null
Budapest, 2022. november 14. Kisteherautó az M5-ös autópályán, a Nagykõrösi úti használtcikk-piac közelében, amelyet rendõrök tartóztattak fel 2022. november 14-én. Rendõrök ellenõrizni akarták a fõváros felé haladó jármûvet, de az nem állt meg, és a kocsiból több lövést adtak le a rendõrautó felé. Az embercsempészeket - két, magát irakinak valló férfit - a XIX. kerületben fogták el. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erős a reggeli forgalom pénteken a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak a főváros felé a 10-es főúton a solymári körforgalomtól és az 51-es főúton Dunaharasztitól.

Műszaki okok miatt lezárták az M7-es autópályán a 178-as kilométernél lévő Szegerdői pihenőt mind a két oldalon. Az arra közlekedők a 167-es kilométernél lévő Keresztúri pihenőt vagy a 197-es kilométernél lévő Zalakomári pihenőt vehetik igénybe.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határátlépő előtt az erős forgalom miatt öt kilométeres a kilépő kamionsor – tájékoztatott az Útinform.

 

Balesetek

Az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében egy személyautó és egy tehergépkocsi karambolozott. A 35-ös kilométernél félpályán halad a forgalom.

Két személyautó ütközött a 61-es főúton, Szabadi belterületi szakaszán. A 100-as kilométernél félpályás korlátozást vezettek be.

 

Építési és javítási munkák

A 441-es főúton, Nagykőrös határában új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as kilométerél félpályás lezárás van érvényben, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.

Érden, a Törökbálinti úton, az Iparos utca és a Felsővölgyi úti kereszteződés között új csomópontot építenek. A munkavégzés idejére megváltozott a forgalmi rend az Iparos utca és Szövő utca között, illetve a hét és fél tonna össztömeg feletti tehergépkocsiknak terelőutat jelöltek ki.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: Képünk illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.