Hármas karambol Monornál, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, többen megsérültek vasárnap este a 4-es főúton, Monornál, ahol három személyautó ütközött össze – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 03. 12. 22:30
null
Monor, 2023. március 12. Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik a 4-es fõúton Monornál 2023. március 12-én. A balesetben három személyautó ütközött össze, egy ember meghalt, többen megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Sajnálatosan nem ez volt az egyetlen halálos kimenetelű baleset a hétvégén, Szombaton az M1-es autópályán öt kamion és 37 autó ütközött össze egymással Herceghalomnál. 

A rendőrség később arról tájékoztatott, hogy a balesetben 41 gépjármű volt érintett. A tömegszerencsétlenség egy halálos áldozatot is követelt, egy 44 esztendős férfi hunyt el. Továbbá harminckilencen megsérültek, ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

Borítókép: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik a 4-es főúton Monornál 2023. március 12-én. A balesetben három személyautó ütközött össze, egy ember meghalt, többen megsérültek. (Forrás: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.