időjárás 22°C Magdolna 2023. május 29.
logo

Megújul a szépségverseny – már lehet jelentkezni

Zelnik Bálint
2023.03.24. 13:28 2023.03.24. 14:37
Megújul a szépségverseny – már lehet jelentkezni

Megújulva, vadonatúj díszlettel és számos, a kor követelményeihez igazodó szabállyal tér vissza a közmédia képernyőjére a Miss World magyarországi nemzeti versenye, a Magyarország Szépe. A megmérettetésre péntektől várják a 17 és 27 év közötti lányok jelentkezését.

Néhány év kényszerű kihagyás után ismét a Duna TV műsorán választják meg Magyarország legszebb lányát, aki egy évig viselheti majd a Miss World Hungary címet, valamint képviselheti Magyarországot a nemzetközi verseny döntőjén – közölte az MTVA Sajtó- és Marketingirodája.
Idén egy teljesen megújult versenyt láthatnak majd a közmédia nézői. 

Tartalmi és arculati változások is lesznek az idei versenyben, csodaszép, új díszlet készül a televízióműsorhoz

– idézi a közlemény Rogán Cecíliát, az egyik versenyigazgatót.

Rogán Cecília, Tótpeti Lili és Sarka Kata Fotó: Magyarország szépe 2023


Sarka Kata, a másik versenyigazgató további újdonságként említette, hogy 

a nemzetközi döntőhöz hasonlóan a Magyarország Szépe műsorában sem lesz már fürdőruhás bemutató, a lányok ehelyett sportöltözékben vonulnak majd végig a kifutón.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy az 1951 óta megrendezett Miss World szépségverseny győztese nemzetközi karitatív feladatokat lát el, az általa felkarolt ügyek kiemelt figyelmet kapnak.
Mint Sarka Kata a közleményben rámutatott, 

az esztétikus külső, az arányos alkat mellett ugyanilyen fontos, hogy a leendő szépségkirálynőnek határozott tervei és elképzelései legyenek arról, milyen ügyet karol fel,

 hogyan tudja támogatni az általa kiválasztott szervezetet és népszerűsíteni jótékonysági kampányát. Fontos az is, hogy a győztes magabiztos angoltudással induljon neki a világversenynek.
A jelentkezés részletei a Magyarországszépe.hu oldalon olvashatók.

Borítókép: A Miss Word Hungary legutóbbi nyertese, Tótpeti Lili (Forrás: Magyarország Szépe 2023)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.