Rendőrt akart verni a pécsi nehézfiú, börtönben végezte

Rendőrt fenyegetett veréssel az edzőteremben egy pécsi nehézfiú. A Nemzeti Védelmi Szolgálat ezúttal is tette a dolgát, megvédte a fiatal tiszthelyettest. A nehézfiút elfogták, a nyomozási bíró pedig letartóztatta, lévén több erőszakos bűncselekmény miatt egyébként is büntetőeljárás folyik ellene.

2023. 03. 25. 12:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mi van, te kutya”, „Egy k…csög rendőrkutya vagy, nem?”, „Te rendőrkutya, kint megvárunk, és elkapunk” – ilyen és ennél durvább kifejezésekkel fenyegetett egy pécsi nehézfiú egy rendőrt Pécsett, aki szabadidejében egy edzőteremben edzett. A helyi férfi – akit néhány napja elfogtak – társaival minden ok nélkül kötött bele a rendőrtiszthelyettesbe és mindenképp azt akarta kiprovokálni, hogy verekedés legyen a vége. 

A gyanúsított társaival másnap és az azt követő napon is visszament az edzőterembe, és kifejezetten a fiatal rendőrt kereste. A főtörzsőrmester mindezeket jelentette parancsnokának. A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) ekkor lépett közbe, hiszen alapfeladatuk a védett állományba tartozók védelme.

Megvédjük a védett állományba tartozókat, amennyiben hivatásukkal összefüggésben őket vagy hozzátartozójukat fenyegetés éri. Kollégáink a szükséges képzettséggel, tapasztalattal és speciális eszközökkel rendelkeznek

– mondta a Magyar Nemzetnek Pap Judit, az NVSZ szóvivője.

A rendőrök kezelésbe vették a pécsi nehézfiút. Forrás: NVSZ

 

Az NVSZ munkatársaival szorosan együttműködve a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították, majd elfogták a 46 éves gyanúsítottat és 18 éves társát. Miután az idősebb gyanúsított ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is eljárást folytatnak, a bíróság elrendelte a letartóztatását. 

Az ügy részleteiről a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság adott tájékoztatást.

Borítókép: Bilincsbe verték a pécsi nehézfiút (Forrás: NVSZ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.