Tömegkarambol történt Budapesten, torlódásra kell számítani

Négyes karambol történt a IX. kerületben szombat délután.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Katasztrófavédelem2023. 03. 11. 13:49
null
Budapest, 2021. október 16. Épül a 2023-as atlétikai világbajnokságra a Nemzeti Atlétikai Stadion a fõváros IX. kerületében, a Rákóczi híd pesti hídfõjétõl délre lévõ telken, a Duna, a HÉV és a Ráckevei (Soroksári)-Duna által határolt barnamezõs területen. A Budapest Déli Városkapu Fejlesztési Program keretében nemcsak egy stadion épül, hanem egyúttal rehabilitálnak egy igen értékes Duna-parti területet is, valamint a fõvárosiak számára egy új közpark valósul meg. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balesetben négy gépkocsi ütközött össze a IX. kerületben, a Könyves Kálmán körút Rákóczi híd előtti szakaszán. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az egyik jármű áramtalanítását. A balesethez a társhatóság is kiérkezett – írja a Katasztrófavédelem.

Ahogy a Magyar Nemzet megírta, a viharos időjárás miatt szombaton többfelé leszakadt faágak és kidőlt fák nehezíthetik a közlekedést.

A Pest vármegyei Dunakeszin, a 2-es főút 15-ös kilométer-szelvényénél kidőlt fa okoz teljes útzárat, Budaörsön a Sport utcában kidőlt egy fa a körforgalomból kifelé menet, az M7-es autópálya felé vezető irányban. Gödöllő térségében, az M3-as autópálya 30-as kilométer-szelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon fa dőlt a sztrádára, Gödön pedig egy tíz méter magas fa dőlt egy lakóházra.

Fejér vármegyében, Csákváron, a Kossuth Lajos utcában a fél úttestet elzárja egy kidőlt fa, amely a távközlési vezetéket is leszakította. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.