Változik a menetrend március 15-én

Másképpen járnak szerdán a MÁV–Volán-csoport járatai, vagyis a HÉV-ek, a távolsági buszok és a vonatok is.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, FB, BKK2023. 03. 13. 13:04
MÁV-Start vonat, vasút Forrás: Facebook/MÁV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgalmasabb reggeli és délutáni intercity-járatokon pluszkocsikat is üzembe állítanak – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőttcsoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel. Ezek mellett a már nem tanuló, huszonhat év alatti lakosok a 33 százalékos hétvégi kedvezményt is igénybe vehetik ezen a napon.

A társaság felhívta a figyelmet, hogy a tumultus elkerülése érdekében aki teheti, váltsa meg jegyét online vagy a jegyautomatákból. Ezen a módon ráadásul tíz-, illetve ötszázalékos kedvezményre is jogosultak.

A vonatok ünnepi menetrend szerint, a Volánbusz és a HÉV járatai hétvégi menetrend szerint közlekednek március 15-én. Csütörtökön és pénteken a szokásos, tanítási napon érvényes menetrend szerint indulnak.

Egyes településeken a helyi járatok közlekedése az általános rendtől eltérhet.

A HÉV vonalain szerdán a munkaszüneti napi menetrend, a nemzeti ünnep előtti és utáni napokon, március 14-én és 16-án a munkanapra, tanítási napra meghirdetett menetrend lesz érvényben.

A BKK járatai a vasár- és ünnepnapokon érvényes menetrendjük szerint indulnak március 15-én.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Facebook/MÁV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.