Van mitől megvédeni gyermekeinket

Több mint fél évszázada próbálkoznak az úgynevezett szexuális felszabadítással, amit akkor kiskorúakra is ki kívántak terjeszteni. A közelmúlt felkavaró eseményei ismét bizonyították, hogy van mitől megvédeni a gyermekeinket – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Zila János az elmúlt hetek pedofilbotrányaival kapcsolatban. Megkérdeztük az Alapjogokért Központ elemzőjét, miért próbálkozik a baloldal több mint egy évtizede a genderideológia magyarországi terjesztésével.

2023. 03. 08. 4:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyugaton a pedofíliamentegetés már az 1968-as kultúrmarxista lázadás idején egyértelművé vált, melynek része volt az úgynevezett szexuális felszabadítás, amit a kiskorúakra is ki kívántak terjeszteni. A XXI. század elején a baloldali publicisták hazánkban is a pedofília megértéséről kezdtek írni. 

Gyermekvédelem. A pedagógiai asszisztens  TikTok videójában tényként állította, hogy egy 15 éves fiú diákkal van szexuális kapcsolata, és arról győzködte a közönségét, hogy mindez teljesen normális. Fotó: Facebook
A pedagógiai asszisztens  TikTok-videójában tényként állította, hogy egy 15 éves fiú diákkal van szexuális kapcsolata, és arról győzködte a közönségét, hogy mindez teljesen normális. Forrás: Facebook

A határok elmosása a 15 éves diákkal szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens kapcsán is megjelent, amikor egy nyílt társadalom hálózatához kapcsolódó szervezet arról értekezett, hogy az ilyen esetek összetett kérdéseket vetnek fel. A közelmúlt felkavaró eseményei ismét bizonyították, hogy van mitől megvédeni a gyermekeinket – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Zila János. Az Alapjogokért Központ elemzőjét megkérdeztük a baloldal évtizedes „érzékenyítő” törekvéseiről is. 

 

Az LMBTQ-lobbi írhatja a baloldal programját

Mint ismert, 2009-ben az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület (amelynek képviselője Gyurcsány felesége, Dobrev Klára volt) beszámolt egy általuk írt oktatási csomagról.  Ebben olyan mesék és dalok szerepeltek – óvodáknak és iskoláknak –, amelyek szakítanak a berögzült nemi szerepekkel. Nem sokkal később Bajnai Gordon kormánya titokban módosította az óvodai nevelés országos alapprogramjának kiadásáról szóló kormányrendeletet, belecsempészve a szövegbe a nemi sztereotípiák erősítésének tudatos kerülését. 

A kormányváltás után az érzékenyítés a DK és más baloldali párt zászlaja alatt folytatódott. 

A Magyar LMBT Szövetség web­oldalán található 2018-as beszámolóból kiderül, a szövetség javaslatai közvetlenül beépültek a Demokratikus Koalíció, a Momentum és az Együtt választási programjába. A szervezet 2016-ban pedig véleményezte a Demokratikus Koalíció választási programjának tervezetét, amely alatt a több pont beírására tettek javaslatot. Emlékezetes az is, hogy a DK-s László Imre vezette Újbuda nyíltan támogatta az első LMBTQ-táncház létrehozását.

 

A dollárok a gyermekvédelem elleni küzdelemért

– A magyarországi baloldal hagyományainak megfelelően rendre a mintakövetést választja a nemzeti érdek szempontjából fontos ügyekben, így újra és újra a választópolgárok többségével ellentétes oldalon találják magukat, legyen szó a migráció, a háború, szankciók vagy a gyermekvédelem kérdéséről. 

Jellemzően a nyugati szövetségeseik – akár négymilliárd forintnyi kampánytámogatással alátámasztott – elvárásainak megfelelő álláspontot veszik fel 

– állapította meg az elemző, aki ezen a ponton felidézte Márki-Zay Péter korábbi nyilatkozatát, aki az Action for Democracy támogatását részben azzal indokolta, hogy az küzd a gyermekvédelmi törvény ellen. Az elemző hozzátette, az „Alapjogokért Központ által a héten közzétett közvélemény-kutatásból az is jól látszik, hogy a magyar emberek szerint megengedhetetlen a gyermekek LMBTQ-propagandának való kitétele”.

Borítókép: B. Zsolt (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.