Éjszaka változik a 6-os villamos közlekedése

A változás a 6-os villamos és a 931-es éjszakai járat közlekedését is érinti – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Magyar Nemzet
Forrás: BKK2023. 04. 03. 12:57
null
Budapest, 2022. december 11. Esti felvételen a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 4-es és 6-os járatán közlekedõ Siemens Combino Supra típusú villamosai a Blaha Lujza téri megállónál. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karbantartás miatt a 6-os villamos helyett hétfő késő estétől kedd kora hajnalig pótlóbusszal lehet utazni. A Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között a változás hétfőn 23.40-től kedd hajnali négy óráig lép életbe.

A 6-os pótlóbusz a Széll Kálmán tér felé a Margitszigeten nem áll meg.

A Pest felé közlekedő 931-es éjszakai autóbuszra a Margit híd budai hídfő pótlóbusz megállójában lehet felszállni.

Két hét múlva, április 17-ről 18-ra virradó éjszaka is hasonló korlátozás várható – ismertette a BKK.

Forrás: BKK

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.