Felborult egy kamion az M3-ason, porátfúvásokra figyelmeztetnek az M1-esen

Kedd reggeli forgalmi és közlekedési információk az Útinformtól és a katasztrófavédelemtől.

Magyar Nemzet
2023. 04. 04. 7:44
null
Amritszár, 2018. június 15. A levegõ portartalma csökkenti a látótávolságot az észak-indiai Pandzsáb szövetségi állambeli Amritszárban 2018. június 15-én. Az elõzõ napon porfelhõt hozott a szél az indiai fõvárosba az ország északnyugati térségében levõ, sivatagos Rádzsasztán szövetségi államból. (MTI/EPA/Raminder Pal Szingh) Fotó: Raminder Pal Szingh
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erős a forgalom kedd reggel a Budapest környéki utakon:

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-es főúton Maglódtól sokan haladnak.

Az M1-es autópálya mentén korlátozottá válhatnak a látási viszonyok a porátfúvások miatt. A komáromi szakaszon a 104-es kilométernél az arra haladók vezessenek óvatosan és vegyék komolyan a táblák figyelmeztetéseit – hívta fel a figyelmet az Útinform.

 

Balesetek

Emőd térségében, az M3-as autópályán, a 151-es kilométernél az M30-as autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető felhajtó ágon felborult egy kamion. A felhajtó ágat lezárták, kerülni az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 156-os kilométernél lévő Mezőcsát–Hejőpapi csomóponton keresztül visszafordulva lehet a főváros irányába.

Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán a 15-ös kilométernél öt személygépkocsi ütközött össze a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. Irányonként egy-egy sáv járható, az M0-s autóút felé torlódnak a járművek.

Salgótarjánban egy autóbusz nekiment egy kidőlt fának a Bem utcában – közölte a katasztrófavédelem. A műszaki mentést végző salgótarjáni hivatásos tűzoltók a fát eltávolították az útról, és utómunkálatokat végeznek a helyszínen. Az érintett területen forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

Építési és javítási munkálatok

Javítják a burkolatot az M51-es autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán. A munkavégzés ideje alatt az érintett oldalt kedd délutánig lezárták, a terelőutat az M0-s autóút további csomópontjain keresztül építették ki, érintve az 5-ös főúti csomópont és az M0–M5 csomópontokat.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Raminder Pal Szingh)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.