Kisiklott villamos zúzott össze egy rendőrautót

A villamost pontosan ugyanúgy és ugyanoda siklott ki, mint már két másik alkalommal.

Magyar Nemzet
Forrás: BOON2023. 04. 24. 13:38
Fotó: Szaniszló Bálint Forrás: BOON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szent György napja nem védte meg a rendőröket, baleset történt Miskolcon, melyben egy rendőrautó ütközött villamossal a Széchenyi, Szentpáli, Corvin utca kereszteződésében. A villamos kisiklott, és a rendőrautó is alaposan összetört – írta meg a Boon

A baleset pontosan ugyanott történt, ahol már a korábbi esetek is, az autó ugyanabból az irányából kapta el ismét a Tiszai pályaudvar felé tartó villamost, amely pontosan ugyanúgy és ugyanoda siklott ki, mint már két másik alkalommal. Ráadásul arra is volt példa, hogy rendőrautóval történjen itt ilyen baleset.

Az elsődleges helyszíni adatok alapján személyi sérülés nem történt, a rendőrautó éppen egy baleset helyszínére tartott, amikor 12.30-kor megtörtént az ütközés. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, így azt is, hogy használta-e a rendőrautó a megkülönböztető jelzést, tudta meg a Boon.hu a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Boon.hu/ Szaniszló Bálint)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.