Kocsis Máté: Egyre aggasztóbb a helyzet Józsefvárosban

A Fidesz frakcióvezetője szerint a kerületben már szinte mindennaposak az atrocitások.

Magyar Nemzet
2023. 04. 17. 9:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre aggasztóbb a helyzet Józsefvárosban

– hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, korábban a kerület polgármestere, aki a Hír TV Célpont című műsorának riportjára reagálva úgy fogalmazott:
 

Ma már szinte mindennaposak az atrocitások, az utcákat pedig elborítja a szemét, amióta Pikó Andrásék átvették a kerületet. 

Kocsis Máté hozzátette, hogy a polgármester négy éve nem ezt ígérte.

A riportban nyilatkozott Vörös József, a józsefvárosi Fidesz frakcióvezetője, aki kiemelte: a kerületben korábban is problémát okozott a közbiztonsági kérdés, majd az első Orbán-kormány idején jött az első áttörés, amikor is a Rákóczi teret sikerült normális módon rendezni.

A frakcióvezető a riportban hozzátette: a Pikó András vezetésével elérkezett politikai érával visszatértek a múltba. A kerületet ismét ellepték a drogfogyasztók, a prostituáltak és a szemét − hangzik el a riportban.

Borítókép: Illusztráció. (Fotó: City Magazin/Ványi Ákos Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.