Lezárások lesznek hétvégén az M3-as fővárosi szakaszán

A hétvégén egy XIV. kerületi szakaszon folytatódik a középső elválasztó szegély takarítása az M3-as autópálya fővárosi szakaszán – tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Közművek önállóan működő FKF köztisztasági divíziója.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 21. 15:08
null
Budapest, 2017. január 18. A 2024-es magyar olimpiai és paralimpiai pályázatot népszerûsítõ nagyméretû molinó az M3-as autópálya bevezetõ szakasza melletti toronyház oldalán 2017. január 18-án. A hirdetményen Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke látható. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reggel hét órától délután fél egyig takarítanak majd a tervek szerint szombaton a Körvasút sori felüljárótól a XIV. kerület bevezető oldali részén, vasárnap pedig a kivezető oldalon. 

A középső elválasztó szegélyt tisztítják a belső forgalmi sáv lezárása mellett.

Annak érdekében, hogy minél kevésbé akadályozzák a gépjárműforgalmat, a munkálatokat több szakaszra bontva, öt hétvégén végzik el.

Az előző hétvégén a városhatár és a Széchenyi utca közötti, XV. kerületi bevezető szakaszról mintegy 42 tonnányi szennyeződést távolítottak el.

Arra kérték az autósokat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, rendkívül körültekintően haladjanak, hogy ezzel is segítsék az FKF munkatársainak biztonságos feladatellátását. Azt is kérték, hogy a vezetők segítsék a BKV-s és a távolsági autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban.

Borítókép: az M3-as bevezető szakasza (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.