Lezárásokra kell készülni Budapesten, mutatjuk, merre ne induljon el

Futóversenyt rendeznek vasárnap Budapesten, emiatt közlekedési korlátozásokra kell készülni, a közösségi közlekedésben pedig változások lesznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 04. 02. 8:39
null
Budapest, 2019. szeptember 28. Résztvevõk a 34. Spar Budapest Maraton 10 kilométeres futásán a Szabadság hídon 2019. szeptember 28-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap várhatóan 17 óráig lezárják az Apród utcát, az Ybl Miklós teret és a Lánchíd utcát, 16 óráig a Várkert rakpartot, valamint 7 és 14:30 között a Szabadság hidat.

A futók elhaladásának idejére napközben szakaszosan és időszakosan lezárják a budai alsó rakpartot az Egry József utca és a Margit híd között. 

A Műegyetem rakpart Duna felőli oldalát a Szabadság híd és a Bertalan Lajos utca között; a Szent Gellért rakpart Duna felőli oldalát a Szabadság híd és a Döbrentei tér között – írják.

Változások, korlátozások lesznek a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamosok, továbbá a 133E, a 7-es és a 107-es buszok közlekedésében.

Az utazás megtervezéséhez érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni – tanácsolja közleményében a BKK.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.