Útinform: Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-ason a havazás miatt

A környéken szakad a hó, egy sávot lezártak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 06. 12:56
null
St. Louis, 2022. december 23. Havas autópálya a Missouri állambeli St. Louis közelében 2022. december 22-én. Az Egyesült Államok északi és keleti államaiban közlekedési nehézségeket és áramkimaradásokat okoznak a téli hóviharok. MTI/AP/Jeff Roberson Fotó: Jeff Roberson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Nyíregyháza térségében, ezért a sztráda egy sávját lezárták. A környéken szakad a hó – közölte csütörtökön az Útinform.

A baleset miatt az autópálya 217-es kilométerénél a belső sávot zárták le. Az autósoktól azt kérték, hogy a havazás miatt a térségben vezessenek a téli útviszonyoknak megfelelően.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/AP/Jeff Roberson)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.