Vízzel teli csatornába zuhant egy autó Csengőd közelében

A tűzoltók és a mentők szabadították ki a négy méter mély csatornából az autót és utasait. A baleset szombat este Csengőd és Soltszentimre között az 5217-es úton történt.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Baon.hu2023. 04. 16. 11:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autó vezetője Soltszentimre felé tartott, amikor egy balra ívelő kanyarban letért az útról és egy négy méter mély csatornába hajtott. A balesethez a kiskőrösi mentők és a kiskőrösi hivatásos, valamint az akasztói és csengődi önkéntes tűzoltók vonultak – számolt be a katasztrófavédelem információ alapján a Bács-Kiskun vármegyei hírportál, a Baon.hu.

A lap információi szerint az autóban hárman utaztak. Két utast a tűzoltók és a mentők szabadítottak ki és hoztak fel a csatornából létra segítségével. 

Két személyt súlyos, a harmadik utast könnyű sérüléssel szállították a mentők a kecskeméti kórházba.

Csatornába zuhant egy autó, hárman megsérültek Csengőd közelében (Forrás: Baon.hu/Pozsgai Ákos)

A tűzoltók áramtalanították a csatornába zuhant járművet, majd egy munkagép segítségével húzták a partra – írják.

A Baon meg nem erősített információ alapján, egy úttesten átrohanó vad miatt rántotta el a sofőr a kormányt és ezért hajtottak az út menti csatornába. A baleset pontos körülményeit a kiskőrösi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Borítókép: Csatornába zuhant egy autó, hárman megsérültek Csengőd közelében (Forrás: Baon.hu/Pozsgai Ákos)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.