Balesetet szenvedett az Eb-győztes csatár, totálkáros lett az autója + fotó

Ciro Immobile a római Olimpiai Stadion környékén hajtott az autójával, amikor egy kereszteződésben szabálytalanul áthaladó villamossal ütközött. A labdarúgót és a vele utazó fiait, és velük együtt még négy sérültet kórházba szállították.

Magyar Nemzet
2023. 04. 16. 10:02
ACF Fiorentina v SS Lazio - Serie A
SOCCER-ITALY-FIO-LAZ/REPORT Ciro Immobile of SS Lazio scores fourth goal during the Serie A match between ACF Fiorentina and SS Lazio at Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy on 10 October 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: Europress/AFP/Giuseppe Maffia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Lazio csatára ma reggel autóbalesetet szenvedett Rómában. Az La Gazzetta dello Sport információja alapján a 19-es villamos keresztezte a Ponte Matteottit, amely összeköti a Flaminio negyedet a Pratival, néhány kilométerre az olimpiai stadiontól, és ott ütközött a labdarúgó autójával, egy Land Rover Defenderrel. Immobile autója totálkáros lett. – Piros lámpán ment át a villamos. Szerencsére jól vagyok, csak egy kicsit fáj a karom – mondta az olasz labdarúgó-bajnokság második helyén álló Lazio csapatkapitánya a sportlapnak.

Képek ITT.

A villamoson néhány ember megsérült, őket kórházba szállították. A balesetben más autók is érintettek, összesen hét embert, köztük a Lazio csatárát is a gyerekeivel, mentők szállítottak kórházba. 

A labdarúgó első szavai a baleset után:

A baleset körülményeit még vizsgálják, az első hírek szerint nagy sebességgel történt a becsapódás: a tömegközlekedési eszköz, a 19-es villamos valóban kisiklott a sínekről.

Borítókép: Immobile vétlen volt a balesetben (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.