A Transtelex főszerkesztő-helyettese is távozik

Gyöngyi Annamária a közösségi oldalán közölte, hogy „rendkívül nehéz döntés volt számomra, de szeretném bejelenteni, hogy távozom a Transtelextől, már nem vagyok a lap főszerkesztő-helyettese”.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 09. 18:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felidézte, hogy a Transindex egyik alapítója volt és azóta is kitartóan hitt benne, hogy „erre a lapra, erre a sajtóműhelyre nagyon nagy szükség van Erdélyben”. Majd kifejtette, „úgy gondolom, hogy a távozásomig minden tőlem telhetőt meg is tettem azért, hogy a Transindex, majd utóbb a Transtelex megmaradhasson,

de most eljött az ideje, hogy lezárjam ezt az időszakot

 

Nem könnyű ettől az elmúlt 25 évtől most elbúcsúzni, köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában részese volt ennek a történetnek és támogatott minket ezen az úton

 – zárta a bejegyzést Gyöngyi Annamária.

Borítókép: illusztráció (forrás:Transtelex/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.