A Válasz Online-hoz megy a 444 alapembere

Az uniós és energetikai ügyekkel foglalkozó Magyari Péter érkezésével tíz főre bővül a szerkesztőség.

Magyar Nemzet
Forrás: Válasz Online2023. 05. 08. 10:42
null
444 logo (Photo: Wikipedia)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„10 éve hoztuk létre a 444-et, jó újság lett belőle. Most viszont úgy döntöttem, hogy megyek tovább. Hamarosan kiderül, hogy merre, de az nem lesz meglepetés, hogy mit csinálok majd. Maradjunk itt együtt!” – jelentette be a múlt héten a közösségi oldalán Magyari Péter, a 444 újságírója.

Most a Válasz Online szerkesztőségi közleményben tudatta, hogy június 1-jétől náluk folytatja pályafutását Magyari Péter. Az újságíró itt is korábbi témáit, az uniós és az energetikai ügyeket viszi majd tovább.

Alaposság, igényesség, elmélyültség – meghatározó értékei a Válasz Online szerkesztőségének, és ezek fontos szempontok voltak nekem is, amikor eljött a váltás ideje, úgyhogy örülök, hogy csatlakozhattam a laphoz, és nagyon várom a közös munkát

– nyilatkozta új feladatáról Magyari Péter.

Érkezésével tíz főre bővül a Válasz Online szerkesztősége, amelyhez néhány hónapja csatlakozott Sashegyi Zsófia.

Borítókép: A 444 logója (Forrás: Wikipedia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.