Kamionnal ütközött egy autó, árokba borult két jármű

Kamionnal karambolozott egy személyautó Szabadbattyán és Veszprém között. Az M35-ösön egy tehergépjármű, Nyírmeggyesnél egy személygépkocsi hajtott az árokba.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 05. 03. 7:39
null
Szedres, 2021. július 9. Árokba borult kamion, miután személygépkocsival ütközött a Tolna megyei Szedres közelében, a 631-es és a 6235-ös út keresztezõdésében 2021. július 9-én. A balesetben hárman megsérültek. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erős forgalomban a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható a főváros irányába, többek között

  • az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton a Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-esen Mende és Maglód térségében, illetve
  • az 51-es főúton Dunaharasztinál.
     

Balesetek

Baleset történt Veszprém vármegyében a Szabadbattyán–Veszprém összekötő, 7202-es jelű úton, ahol egy személygépkocsi kamionnal ütközött össze. A 34-es kilométernél az utat teljes szélességében lezárták. Kerülni Litéren keresztül a Királyszentistváni úton lehet.

Az M35-ös autópályán, Berettyóújfalu térségében az M4-es autópálya felé, a 67-es kilométernél korábban egy kamion árokba hajtott. A műszaki mentés idejére a külső sávot lezárták.

A 471-es főúton, Nyírmeggyes térségében egy személyautó árokba hajtott. A 67-es kilométernél félpályás korlátozást vezettek be – közölte az Útinform.

 

Munkálatok az utakon

Felújítási munkák kezdődtek az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon a 42-es jelű Besnyő csomópontban. A 42-es és a 44-es kilométer között a külső és a leállósávot lezárták, és lehajtani sem lehet az autópályáról. Kerülni az M6-os autópályán tovább haladva a következő, 50-es kilométernél lévő Szabadegyháza/Adony csomópontban lehajtva, majd visszafordulva, vagy Pusztaszabolcs felé alsóbbrendű utakon lehet.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődött a magyar–szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelőhelyen, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a három és fél tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülniük.

Szerdától nagy felületű aszfaltozási munkák kezdődnek a XI. kerületi Repülőtéri úton, a Kőérberki út és a Mol-benzinkút közötti szakaszon. A kivitelezés ideje alatt félpályás zárás mellett hétköznap reggel kilenc és délután három óra között, illetve hétvégén reggel hét és délután öt óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak át az érintett szakaszon, a közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani. Számukra a Kőérberki út–Egér út–M1/M7 autópálya közös szakasza útvonal javasolt.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.