Balesetveszélyes kátyúk miatt az M1-esen csak egy sávon halad a forgalom péntek reggel

Jelentős torlódásra kell számítani.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 18. 21:42
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelentős torlódásra kell számítani péntek reggel az M1-es autópályán, ugyanis balesetveszélyes kátyúk miatt a péntek reggeli órákban csak egy sávon haladhat a forgalom. 

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. a Facebookon tájékoztatott, hogy az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Komárom térségében a 93-as kilométerszelvényben, a pályák közötti átterelésnél balesetveszélyes kátyúk keletkeztek. Emiatt 

azonnali beavatkozásra van szükség.

Ezért tehát május 19-én, pénteken reggel 8 órától egy sávon haladhat csak a forgalom Budapest felé, és jelentős torlódásra kell számítani péntek reggel. A munkálatok nagyjából két órán keresztül fognak tartani. 
 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.