Bedugult az M0-s, több karambol is történt

A 3-as kilométernél kamion ütközött teherautóval és személygépjárművel, Törökbálint térségében pedig autó és kamion karambolozott.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Útinform2023. 05. 12. 10:15
Broken,Glass,As,Evidence,Of,Car,Accident, rendőrségi helyszínelés
322950158 Fotó: Ground Picture Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött egy kamion, egy tehergépkocsi és egy személyautó az M0-s autóút 3-as kilométerszelvényénél, az M1-es autópálya felé vezető oldalon. A személygépkocsi megpördült és szalagkorlátnak ütközött.

A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A belső sáv nem járható, 

csak két sávon haladhat a forgalom, így torlódásra kell számítani.

A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is – közölte a katasztrófavédelem.

Nem sokkal később arról számolt be a katasztrófavédelem, hogy nem messze a baleset helyszínétől másik karambol is történt. Egy kamion és egy személyautó ütközött az M0-s autóúton az 1-es kilométernél, Törökbálintnál az M7-es autópálya felé vezető oldalon. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen torlódásra kell számítani.

 

Lassú a haladás az M3-ason és a 31-esen is

Az Útinform tájékoztatása szerint korlátnak hajtott egy személygépkocsi az M3-as autópályán Mezőkövesd térégében. A 133-as kilométernél a belső sávba kell sorolni.

A 31-es főúton Nagykáta és Jászberény között egy műszaki hibás jármű vesztegel. A 69-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.