Békepárti kampányt indít a Fidesz

Hollik István úgy fogalmazott: a baloldal bele akar sodorni minket a háborúba.

Magyar Nemzet
2023. 05. 28. 7:41
null
Budapest, Hollik István az irodájában Fotó: Teknos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában kijelentette:  

Háború vagy béke, ez a két opció létezik

Úgy fogalmazott: a mi válaszunk a béke, a baloldal viszont a háború pártján áll. Szerinte Karácsony Gergely főpolgármester továbbment azzal, hogy azt nyilatkozta: Magyarország háborúban áll Oroszországgal.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: azért indítják el a háborúellenes kampányukat, mert szerinte a háborúpárti álláspont hihetetlen kockázatokat rejt magában. 

− A baloldal nemcsak nem akar véget vetni a háborúnak, hanem bele akar sodorni minket a háborúba. Erre a kockázatvállalásra minden magyar embernek emlékeznie kell

 − fogalmazott Hollik István.

Mint mondta, Karácsony Gergely szavai, miszerint háborúban állunk Oroszországgal, egy háborúpárti deklaráció. Felhívta a figyelmet, hogy azért van szükség erre a baloldaltól, hogy világos legyen a külföldi finanszírozók számára, hogy a magyar baloldal úgy cselekszik, ahogy tőlük elvárják.

 

Borítókép: Hollik István (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.