Betörte az autó ablakát, kiemelt belőle három táskát, majd az akkumulátort is elvitte

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakos ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 17. 16:31
Man,Breaking,A,Car's,Window,In,A,Million,Of,Pieces
94328239 Fotó: Gina Buliga Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozás adatai alapján a 31 éves férfi 2022. március 10-én napközben betörte egy Gyöngyösön parkoló autó ablakát, majd az utastérből három táskát tulajdonított el, amiben ruhák, illetve személyes értékek voltak, majd ezt követően a jármű akkumulátorát is magával vitte.

A rendőrök az eljárás során azonosították bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható B. Gábort, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.