Egy kicsit üldöznie kellett a rendőrségnek a tizenöt éves sofőrt, hogy igazoltathassák

Lekapcsolta a lámpákat és továbbhajtott.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 22. 16:10
sziréna rendőrautó Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Autós üldözés után sikerült elfognia a rendőröknek azt a gépkocsival menekülő 15 éves fiút, aki fának ütközve állt meg, de felnőtt társával el akart futni a helyszínről – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sznopek Veronika elmondta, hogy péntek este Zalaegerszeg közelében, a 74-es főúton akartak ellenőrizni a rendőrök egy személyautót, azonban a sofőr nem állt meg a jelzésre, hanem a lámpáit lekapcsolva nagy sebességgel továbbhajtott. Az egyenruhások azonnal a gépkocsi után mentek, amely az Ady Endre utcában egy fának csapódott. A baleset során nem sérült meg senki, a helyszínről az autó vezetője és utasa is el akart szaladni.

A rendőrök mindkettejüket pillanatok alatt elfogták és előállították a közeli rendőrkapitányságra. Mint kiderült, a személyautót egy 15 éves fiú vezette, akit eltűnés miatt körözött a Győri Rendőrkapitányság, az autóban pedig mellette ült 44 éves férfi rokona, akit az eset után őrizetbe vettek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.