Elásták a szlovák vállalkozót Pápa mellett – mutatjuk, kit keresnek

Nemzetközi körözéssel keresik a győri Sárközi Gergelyt, aki az eddigi adatok szerint két felvidéki társával közösen elásta Pápa mellett Szűcs Tibor csicsói vállalkozót. Szűcs fejét állítólag szétverték, majd a holttestet Magyarországra hozták, ahol elföldelték. Szűcs kiégett Audiját is Pápa mellett találták meg.

2023. 05. 23. 10:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenkét napja keresik a győri Sárközi Gergelyt a csicsói módos vállalkozó, Szűcs Tibor bestiális meggyilkolása miatt. A 44 éves Sárközi két, azóta már elfogott felvidéki bűntársával, Erik K.-val és Ladislav Sz.-szel közösen követhette el a gyilkosságot és a holttest eltüntetését.

Szűcs Tibor koponyáját állítólag szétzúzták, majd az áldozat Audijával Magyarországra, Pápa közelébe vitték, ahol elásták, az Audit pedig felgyújtották. 

Sárközi Gergely körözési fotója (Forrás: Police.hu)

A szlovák rendőrség honlapján még néhány napja is látható volt egy fotó a vállalkozó leírásával. A rendelkezésre álló információk szerint utoljára sötétkék Philipp Plein tréningruhát viselt. A leírás szerint Szűcs 180 cm magas, sportos testalkatú, kis hasú, kopasz, bicepszén mindkét karján körülbelül 8 cm nagyságú, látható hegek vannak. A hasán kívül az egész teste tetovált – a hátán egy nagy kereszt van imádkozó kezekkel, a mellkasán két Joker látható, az egyik nevet, a másik sír, a kezén különféle egyiptomi szimbólumok, majd egy rajz, apa, anya és gyermeke a víz mellett és sok más.

Azt hogy megtalálták a holttestét, szlovák ügyészi források erősítették meg. Mindenesetre ma délután közös nemzetközi sajtótájékoztatón számol be a részletekről a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el, Trávnik községből telefonált utoljára. Audi Q7 luxusterepjáróját később porig égve találták meg a magyarországi Pápa közelében. 

Trávnikban van egy családi háza Szűcséknek, és a vállalkozó aznap állítólag oda ment, hogy az elmaradt bérleti díjat behajtsa. A házban nagy mennyiségű vért találtak a nyomozók, minden bizonnyal ott ölték meg.

(A videón Szűcs Tibor egy gazdasági portál műsorában.)

Borítókép: Szűcs Tibor (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.