Elásták Pápa mellett Szűcs Tibor szlovákiai nagyvállalkozót

Megerősítette a NAKA vezetője: meggyilkolták az eltűnt felvidéki nagyvállalkozót, Szűcs Tibort, holttestét Magyarországon találták meg, Pápa mellett elásták. Néhány napja Pápa külterületén találták meg Szűcs kiégett Audiját is.

2023. 05. 18. 21:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előzetes hírek szerint ismét szlovák–magyar rendőri együttműködésnek köszönhető, hogy megtalálták a néhány napja eltűnt felvidéki nagyvállalkozó holttestét, és őrizetbe vették a meggyilkolásával gyanúsított három szlovák állampolgárt.

Ma megerősítette a szlovák szervezett bűnözés ellen nyomozó NAKA vezetője: meggyilkolták az eltűnt Szűcs Tibor üzletembert, akinek holttestét Magyarországon találták meg. 

Szűcs Tibor Audiját Pápa külterületén, teljesen kiégve találták meg. Forrás: Facebook

A szlovák hírportál, a StartitUp beszámolója szerint csütörtök reggel egy elitkommandó három embert vett őrizetbe, akiket a nyomozók szándékos emberöléssel vádoltak meg. (Ez a magyar jogrend szerinti gyanúsításnak felel meg – a szerző).

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el, az utolsó nyomát Trávnik községben találták meg, ahonnan utoljára telefonált. Audi Q7 luxusterepjáróját később porig égve találták meg a magyarországi Pápa közelében. 

A StartitUpnak azt is sikerült kideríteni, hogy a rendőrség nagy mennyiségű vért talált a család trávniki házának teraszán. A NAKA nyomozói nyolc nappal Szűcs Tibor eltűnése után vették kézbe az ügyet. A házat és környékét ekkor hermetikusan lezárták, és egy rendőrtechnikus órákon át vérnyomokat keresett. Az ellenőrzés egész éjszaka zajlott. Tűzoltók is együttműködtek a rendőrökkel, akik kivilágították a szemle helyszínét. 

 

A szlovák hírportál riporterei ma kora reggel óta Trávnikban vannak, annak a háznak a közelében, ahol utoljára látták a vállalkozót. Ez az az ingatlan, ahol nem sokkal Szűcs Tibor eltűnése után sok vért találtak. A ház előtt rendőrök járőröznek, és a riporterek itt találkoztak a meggyilkolt férfi családjával is. 

Édesanyja ekkor könnyes szemmel mondta el szlovák kollégáinknak, hogy még mindig nincs információja fiáról, ám éppen akkor hívta fel őt a NAKA nyomozója, aki beidézte a nyitrai Országos Bűüldözési Ügynökséghez. Oda, ahol ekkor már három személyt tartottak fogva, akiket Szűcs meggyilkolásával vádolnak.

Hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka, egyelőre nem tudni. 

Korábbi hírek szerint a házat bérbe vették korábban, és Szűcs az eltűnés reggelén a bérleti díjtartozásért ment oda. Akkor ölhették meg, majd luxus-Audijába gyömöszölték és Magyarországra, Pápa külterületére hajtottak vele. Itt áshatták el Szűcs holttestét, majd felgyújtották az Audit, ami teljesen kiégett.

A Magyar Nemzet értesülése szerint néhány nap múlva többet tudhatunk meg a gyilkosságról, mivel az előrejelzések szerint a NAKA a Nemzeti Nyomozó Irodával (NNI) közösen sajtótájékoztatót tart a történtekről.

(A videón Szűcs Tibor egy gazdasági portál műsorában.)

Borítókép: Szűcs Tibor (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.