Eltűnt egy amerikai férfi, miután megmagyarázhatatlan okból a Dunába ugrott

Hétfő este egy hajóról a Dunába ugrott és eltűnt egy amerikai állampolgár. A rendőrség azóta kiadta a körözést, de a férfit még mindig nem találták meg.

Magyar Nemzet
Forrás: Index2023. 05. 24. 10:06
null
Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A huszonnyolc éves férfi eltűnéséről az egyik hozzátartozója számolt be az Indexnek küldött e-mailben. Azt írta, hogy hétfő este vettek részt egy sétahajózáson egy társasággal, amikor vacsora közben ketten maradtak az asztalnál.

Ekkor a huszonnyolc éves férfi szó nélkül felállt, majd a hajó ablakán keresztül a Dunába vetette magát

 – írta meg az Index.

Az eltűnt férfi neve Hardit Singh, körülbelül 190 centi magas, és van egy tetoválása is, amelyről rokona osztott meg fotót. A minap pedig már a rendőrség honlapján is megjelent az eltűnt személyek listáján, az eltűnés miatt a VII. kerületi rendőrkapitányság adta ki a körözést.

Az esettel összefüggésben a hozzátartozója a Twitteren is megosztotta a férfi fotóját, valamint egy Reddit-oldalt is indítottak azért, hogy segítsék a keresést.

Borítókép: Hardit Singh (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.