Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Felborult a pótkocsi: hét gyermek sérült meg egy rendezvényen

A gyermeknap apropóján, egy egyesület által szervezett rendezvényen történt baleset szombaton Csabacsűdön: hét gyermek sérült meg könnyebben.

MAGYAR NEMZET
Forrás: BEOL.HU2023. 05. 21. 18:24
Mentőhelikopter szállította el az egyik sérültet.
Mentőhelikopter szállította el az egyik sérültet.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségen a Békés vármegyei hírportálnak, a Beolnak elmondták, hogy egy álló lovas kocsira szálltak fel az utasok, és eközben felborult a pótkocsi. A 14 óra 30 perc körül történt balesetben hét gyermek sérült meg, a jelenlegi információk szerint mindannyian könnyebben. A rendőrség vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

Az Országos Mentőszolgálatnál a hírportál megkeresésére azt közölték, hogy a békéscsabai mentésirányítás azonnal riasztott három mentőegységet, valamint a szentesi mentőhelikoptert is indította.

A helyszínen tartózkodott a rendezvényt biztosító mentőegység, amelynek tagjai azonnal megkezdték a sérültek vizsgálatát és ellátását − számolt be róla a Beol.

Egy sérültet mentőhelikopterrel, a többit pedig mentőautókkal szállították kórházba.

Borítókép: illusztráció (Forrás: MW)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.