Gálvölgyi János túl van az életveszélyen, kiderült, mi volt az első kérdése

Még intenzív osztályon van.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 15. 14:57
null
20200819 Veszprém A III. Rátonyi Róbert Operettfesztivál keretein belül beszélgetés Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművésszel a Petőfi Színházban A képen: Gálvölgyi János Kossuth-díjjas színművész Nemlaha György művészeti író Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló Fotó: Pesthy Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen!” – tájékoztatott közösségi oldalán a színész lánya, Gálvölgyi Dorka, aki egy videót is feltöltött az oldalára, amelyet testvérével, Eszterrel készítettek. Hozzáfűzte, hogy nagyon köszönik a sok támogatást, üzenetet és szeretetet. 

„Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk!” – fogalmazott, és hozzáfűzte, hogy édesapját egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így a rajongók még nem tudnak vele kapcsolatba lépni, és kis türelmet kértek. 

A videóban Gálvölgyi Eszter beszámolt arról, hogy a nehézlégzés hátterében összetett tüdő- és szívelégtelenség áll és nem tüdőembóliával diagnosztizálták az édesapját. Testvére, Dorka pedig arról beszélt, hogy a mentő 50 perc alatt nem ért ki, ezért ketten a nővérével vitték kórházba Gálvölgyi Jánost, aki nehezen tudott lélegezni, mellébeszélt. Megjegyezte azonban, hogy nagy szerencséjük volt, mert a színművészt a Városmajori klinikán fogadták, majd átvitték a Semmelweis Egyetem Üllői úti klinikájára, ahol azóta is gondoskodnak róla. Dorka továbbá köszönetet mondott a színművészt ellátó egészségügyi személyzetnek és az érte aggódóknak. 

Gálvölgyi Eszter kijelentette, fontosnak tartják elmondani, hogy nem akarták senkinek a fejét, nem ők kezdeményezték a belső vizsgálatot és nyomozást. A mentőktől nem kaptak megkeresését, és bocsánatot sem kértek tőlük. A színművésznek egyáltalán nem vártak külön bánásmódot, annyit szeretnének, hogy hasonló eset senkivel se fordulhasson elő.

Eszter elmondta azt, hogy mi volt a színművész első kérdése, nevezetesen, hogy 

„ugrott-e a Pintér Béla”.

Borítókép: Gálvölgyi János (Fotó: Veszprém Megyei Napló/Pesthy Márton)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.