Két baleset is történt az M1-esen, egy sávon halad a forgalom

Forgalomkorlátozást kellett elrendelni Győrszentiván térségében.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Rendőrség, Útinform2023. 05. 31. 10:54
null
Herceghalom, 2023. március 11. Mentõhelikopter repül porfelhõben torlodó gépjármûvek felett az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármû kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya 108-as és 112-es kilométerszelvényében a Budapest felé tartó oldalon délelőtt fél kilenc körül két különálló közlekedési baleset történt, amelyek akadályozták a forgalmat.

A 108-as kilométerszelvénynél egy Hegyeshalom irányába tartó kistehergépkocsi átszakította a szalagkorlátot, majd átsodródott a pálya másik oldalára. A 112-es szelvényben pedig egy kamion ütközött az előtte haladó gépjárműnek. A katasztrófavédelem információi szerint ezen a szakaszon utoléréses baleset történt. A győri hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentésre.

Mindkét esetnél két személy megsérült.

A szemle és a műszaki mentés idejére a forgalom lassú tempóban, rendőri irányítás mellett halad. Torlódásra figyelmeztetett a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 107-es kilométernél egy sávot lezártak, a 111-es kilométernél egy szűk sávon haladnak a járművek.

A rendőrség dél után közölte, hogy a balesetek helyszínén befejezték a szemlét és a műszaki mentést. 

Az érintett útszakasz mindkét sávja ismét teljes szélességben járható.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.