Két óra alatt háromszor mértek be egy gyorshajtót Zalában

Két óra alatt háromszor is bemértek a rendőrök Zalában egy gyorshajtót, aki többszörös bírságot és büntetőpontokat kapott.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 09. 16:51
Moscow,,Russia,-,February,2022:,Car,Bmw,X4,G02,Moving
2162675205 Fotó: Haggardous50000
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fényképes beszámoló szerint a nagy értékű terepjáró sofőrjét még április közepén először a 74-es főút 58-as kilométerénél mérték be, mert 90 helyett 159 kilométeres sebességgel száguldott. Nem egészen húsz kilométerrel távolabb, szintén a 74-es főúton 130 kilométerrel hajtott, majd nem sokkal később Bocskán harmadszor is lefotózták, ahogy a 60-as tábla ellenére 73 kilométerrel haladt.

A jármű üzembentartójára két esetben közigazgatási, egy esetben pedig helyszíni bírságot szabtak ki, és nyolc közúti közlekedési büntetőpontot is kapott 

– közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a Police.hu oldalon.

Borítókép: illusztráció (forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.