Mentőszolgálat: Gyűlöletcunami zúdul a mentőkre

Politikai támadásról írnak a közösségi oldalukon.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 15. 17:22
null
Budapest, 2023. május 1. Az Országos Mentõszolgálat megkülönböztetõ jelzést használó mentõautója halad a fõvárosi Margit körúton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségét 8500 elkötelezett életmentő alkotja, akiket egy nemes cél, a segíteni akarás köt össze. Munkájukra hivatásként tekintenek, amit a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálnak a nap minden percében, tekintet nélkül a betegek társadalmi-, vallási-, etnikai- vagy egyéb hovatartozására” – írja Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat. 

Az ügyet kifejtették bővebben is. Azt írják, hogy egy ismert művész esetében vétett irányítói hiba miatt több médium is kétségbe vonta a fentieket és 

„politikai támadást indítottak a mentőszolgálat ellen” –  fűzték hozzá.

Megjegyezték azt is, hogy ezzel azt a hamis látszatot keltik, hogy a mentők nem tesznek meg mindent a betegekért, és megkérdőjelezik a mentők szakértelmét, amellyel évente 1,2 millió rászorulónak segítenek. 

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársai továbbra is legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik munkájukat és segítenek MINDEN RÁSZORULÓNAK!” – szögezték le a bejegyzésben. 
 

Borítókép: Illusztráció (Fo: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.