Nem fizette be a pénzbírságot, fogdára került

Igazoltatás útján derült ki, hogy a férfit körözik.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 09. 8:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járőrök 2023. május 8-án délután Veszprémben igazoltattak egy 36 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, ugyanis nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot, majd a Veszprémi Járásbíróság szabálysértési elzárását rendelte el – írja a Police.hu.

A járőrök ezután előállították a férfit, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei emellett még két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.  

A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és hét személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Öt embert állítottak elő, köztük hármat ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.