Novák Katalin: „Minden magyar ember köztársasági elnökeként dolgozom”

A találkozások éve.

Magyar Nemzet
Forrás: Novák Katalin Facebook-oldala2023. 05. 11. 7:49
null
20230413 Vásárosnamény Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke, portré Fotó: Gazdag Mihály GM Kelet-Magyarország Fotó: Gazdag Mihály
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ez az elmúlt egy év a találkozások éve volt” – fogalmazott Novák Katalin köztársasági elnök a közösségi oldalára feltöltött videójában

A videó, ami a köztársasági elnök közösségi oldalán látható, rengeteg embert, többfajta gesztust, sokféle érzést mutat be. Novák Katalin a videóban hangsúlyozza: 

„Szeretném, hogyha azt éreznék, hogy én minden magyar ember köztársasági elnökeként dolgozom. Igyekeztem ezt tenni az elmúlt egy évben, és ezt tervezem a hátralévő négy évre is.”

Az új köztársasági elnök első évéről a Nézőpont Intézet is készített egy elemzést, melyről a Magyar Nemzet is hírt adott. Ebben azt vizsgálták, hogy hogyan változott Novák Katalin szerepfelfogása és milyen annak megítélése.

 Borítókép: Novák Katalin (Fotó: Gazdag Mihály)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.