Saját készítésű rendszámmal furikázott egy veszprémi autós

A szélvédőre ragasztott azonosító matricát is eltávolította. Egy közúti ellenőrzésen bukott le a sofőr.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 05. 16. 13:44
Saját kezűleg készített hamisított rendszámtáblával közlekedett egy veszprémi autós, aki egy közúti ellenőrzésen bukott le 2023. május 13-án Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A veszprémi járőrök szombaton a kora esti órákban állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték a vezetőjét. Az intézkedéskor kiderült, hogy az autóra saját készítésű, különböző karaktereket és szimbólumokat tartalmazó műanyagtáblát helyezett fel az eredeti rendszámtábla helyett.

Az ellenőrzésnél arra is fény derült, hogy a sofőr a jármű szélvédőjére ragasztott, a hatóság által kibocsátott 

eredeti rendszámot tartalmazó azonosító matricát is eltávolította.

A veszprémi lakost ezt követően őrizetbe vették, előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben egyedi azonosítójellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: A jármű a saját készítésű rendszámmal (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.