Vascsővel fenyegette őket, fizessenek az ellopott birkáért, de a sértettek már megfőzték azt

Az egyik férfit ököllel megütötte, a másikat pedig ellökte, majd a vascsővel és fémszárral ismét rájuk akart támadni, azonban ezt mások megakadályozták.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 15. 12:50
null
20221202 szerbia a hatar melletti tanyan elo birka pasztor aki joban van a migransokkal havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök önbíráskodás kísérlete miatt indítottak eljárást egy harmincéves sásdi férfi ellen – írja a police.hu.

A komlói nyomozók 2023. május 14-én gyanúsítottként hallgattak ki egy harmincéves sásdi férfit. A rendőrök azzal gyanúsítják, hogy előző nap este Tormáson, a Zrínyi utcában egy körülbelül ötven centiméter hosszúságú fém hosszabbítószárral, valamint egy körülbelül negyven centiméter hosszúságú vascsővel 

megfenyegetett két másik férfit, hogy ha nem fizetnek neki az öccse tulajdonát képező birkáért, amelyet a sértettek megfőztek, akkor megveri őket.

Ezt követően az egyik férfit ököllel megütötte, a másikat pedig ellökte, majd a kezében lévő eszközökkel ismét rájuk akart támadni, azonban ezt mások megakadályozták. Az eset során az egyik sértett könnyebben megsérült.

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Komlói Rendőrkapitányságon.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.