„A főpolgármester úr megkérdezte a fiatalokat arról, akarnak-e háborúba menni?”

Kocsis Máté szerint Karácsony Gergely túl messzire ment, amikor azt mondta, hogy Magyarország háborúban áll Oroszországgal.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook2023. 06. 07. 16:10
KOCSIS Máté
Budapest, 2023. március 6. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. március 6-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett rá, az ominózus mondat nem baki volt, hanem egy szándékos, meggyőződésből mondott mondat.

„Nem szerencsétlen mondat, hanem döbbenetes” – fogalmazott Kocsis Máté, aki egy nyilatkozatának részletét osztotta meg a Facebook-oldalán.

„Azt, hogy a baloldal valamennyi politikusa tele van háborúpárti nyilatkozatokkal, azt régóta tudjuk, ennek komoly irodalma van” – mondta Kocsis Máté, aki példákat is sorolt: 

 

…a momentumosoktól elkezdve Márki-Zay Péteren keresztül Tordai Bencével bezárólag. A DK-sok szakmányban mondják a háborúpárti, fegyverküldéses nyilatkozataikat

 

– tette hozzá.

– Nem tudom egyébként, hogy a főpolgármester úr megkérdezte-e a fiatalokat arról, akarnak-e háborúba menni vagy háborúban állni – mondta Kocsis Máté.

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. március 6-án. (Forrás: MTI/Kovács Tamás

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.