időjárás 19°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Kocsis Máté: Szarvas Koppány Bendegúz Józsefváros szégyene

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Kocsis Máté
2023.05.26. 16:00 2023.05.26. 16:32
Kocsis Máté: Szarvas Koppány Bendegúz Józsefváros szégyene

„Józsefváros szégyenei, sokadik rész: a bíróság ma két év börtönt rótt ki három évre felfüggesztve Szarvas Koppány Bendegúz baloldali önkormányzati képviselőre”

− hangsúlyozta Facebook-posztjában Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 

Kocsis Máté úgy fogalmazott:

„Ő Pikó András polgármester kedvence, aki lámpavason szeretné látni a jobboldaliakat, és aki szerint az utcákon vérnek kellene folynia.”

Mint írta: 

A bűnöző Szarvas, a szavahihetetlen Pikó és az erőszakos antifa Jámbor a helyi hatalom manapság a nyolckerben. A hajléktalanhelyzet egyre súlyosabb, a város fejlődése megállt, nem történik semmi, a pénzek eltűnnek, a vagyont felélik, lassan mindent ellep kosz, de az erőszakra persze van idejük, a gyereket célzó LMBTQ-propagandára van idejük, az emberek hazug hergelésére jut energia, sőt a szélsőséges aktivistáik kifizetésére is van pénzük az önkormányzatból. Mostantól pedig a Százados-negyedieket egy elítélt képviseli a testületben. Szégyen.

Mint arról lapunk is beszámolt, ma felmentette a bíróság Fekete-Győr András országgyűlési képviselőt az ellene társtettesként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak vádja alól.

Párttársát, Szarvas Koppány Bendegúzt ugyanakkor két évre elítélte, az ítélet végrehajtását felfüggesztve.

 

Borítókép: Szarvas Koppány Bendegúz (Fotó: MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.