Annyira kátyús ez az út, hogy a tűzoltóautó is kikerüli

A lakók elmondása szerint nem csak tűzoltó, de rendőrautó is visszafordult már az utcából.

Magyar Nemzet
Forrás: Index.hu2023. 06. 13. 17:28
A hagyományokhoz híven az idén is együtt ünnepelte védőszentjét a tűzoltóság és a rendőrség. Szent Flórián és Szent György előtt április 22-én a X. Országos Rendőr- és Tűzoltónapon, nagyszabású majálissal tisztelegtek a két hivatás képviselői. A Városligetben tartott közös ünneplésre számos programmal várták az érdeklődőket. Fotó: Szőke Péter BM OKF Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évek óta el van hanyagolva és senki sem javítja ki az úthibákat az óbudai Kőpor köz – Ürömhegyi lejtő és a Kőpor köz – Saroglya utca kereszteződése között, pedig azok már balesetveszélyessé, sőt életveszélyessé alakultak az esőzések következtében. Az Index szerkesztőségébe érkezett olvasói levél szerint már az ott lakók sem tudnak autóval közlekedni az utcában, csak a terepjárókkal lehet kiállni, de azok is rendszerint megsérülnek – olvasható a hírportálon.

A Kőpor köz egyik lakója szerint már volt olyan is, hogy a rendőrautó visszafordult, mert nem tudott lemenni az útszakaszon, de ami ennél is hihetetlenebb, hogy a tűzoltóautó sem ment át azon a részen, pedig tűzesethez riasztották.

A képek ide kattintva megtekinthetők.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Szőke Péter BM OKF)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.