Fegyverrel fenyegette a rendőröket egy férfi a kocsma előtt

Az egyik rendőr egy célzott lövést adott le a férfira, amely a csípőjén megsebesítette őt.

Magyar Nemzet
Forrás: NOOL2023. 06. 07. 13:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Becskén egy ötvennyolc éves férfi bántalmazott egy idős férfit, aki megsérült – érkezett a bejelentés a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányág tevékenység-irányítási központjába június 6-án délután A rendőrök haladéktalanul a helyszínre siettek – írja a Nool

A kocsma előtt megtalálták a testi sértés elkövetésével gyanúsítható férfit, aki 

a rendőrök láttán két maroklőfegyvernek látszó tárgyat vett elő zsebeiből, majd az egyenruhásokat azzal fenyegette, hogy lelövi őket.

A járőrök többször is felszólították, hogy dobja el a fegyvereket, de a szemmel láthatóan felindult férfi ezeknek nem tett eleget. Ekkor az egyik rendőr a szolgálati fegyverével figyelmeztető lövést adott le a levegő irányába, amire a férfi az egyik a fegyvert eldobta, azonban a másikat lövésre emelte a vele szemben álló egyenruhások felé. Erre a rendőr egy célzott lövést adott le a férfira, amely a csípőjén megsebesítette őt.

A támadót a járőrök megbilincselték, majd a mentők – az ellátását követően – rendőri őrzés mellett kórházba szállították.

Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.