időjárás 24°C Eufrozina , Kende 2023. szeptember 25.
logo

Orbán Viktor: Ősszel Magyarország ellenfelei egyszerre lépnek fel a követeléseikkel

Fegyverrel fenyegette a rendőröket egy férfi a kocsma előtt

Magyar Nemzet
Forrás: NOOL
2023.06.07. 13:35 2023.06.07. 13:42
Fegyverrel fenyegette a rendőröket egy férfi a kocsma előtt

Becskén egy ötvennyolc éves férfi bántalmazott egy idős férfit, aki megsérült – érkezett a bejelentés a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányág tevékenység-irányítási központjába június 6-án délután A rendőrök haladéktalanul a helyszínre siettek – írja a Nool

A kocsma előtt megtalálták a testi sértés elkövetésével gyanúsítható férfit, aki 

a rendőrök láttán két maroklőfegyvernek látszó tárgyat vett elő zsebeiből, majd az egyenruhásokat azzal fenyegette, hogy lelövi őket.

A járőrök többször is felszólították, hogy dobja el a fegyvereket, de a szemmel láthatóan felindult férfi ezeknek nem tett eleget. Ekkor az egyik rendőr a szolgálati fegyverével figyelmeztető lövést adott le a levegő irányába, amire a férfi az egyik a fegyvert eldobta, azonban a másikat lövésre emelte a vele szemben álló egyenruhások felé. Erre a rendőr egy célzott lövést adott le a férfira, amely a csípőjén megsebesítette őt.

A támadót a járőrök megbilincselték, majd a mentők – az ellátását követően – rendőri őrzés mellett kórházba szállították.

Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.